Pişirmə vaxtı:
Kalori tərkibi
153 Kalori tərkibi
8 fat
İNQREDİENTLƏR
Yumşaq kəsmik - 500 q
Xama 10% - 300 q
jelatin - 30 q
Şəkər (zövgə görə)
Meyvələr (zövgə görə)
TƏLİMATLAR
1. Kəsmik və xama hamarlanana qədər qarışdırılır.
2. İsteseniz şəkər və ya bal əlavə edin.
3. 10 dəqiqə jelatinə bir stəkan su əlavə edin. Sonra sobaya qaynama derecesine gətirmədən, daim qarışdıraraq, jelatin suda tamamilə həll olunana qədər gözləyin.
4. Jelatini kəsmik və xama kütləsinə nazik bir axınla tökün və hərtərəfli qarışdırın. Bir maye kütlə alınacag.
5. Qabın dibinə sevimli meyvə və ya giləmeyvə qoyun. Yaranan qarışığı tökün və 1-2 saat soyuducuya qoyun.
6. Süfrəyə verin, şərbət, nanə budağı və giləmeyvə ilə bəzəyə bilərsiniz.
7. Nuş olsun