Sokoladlı pecenye resepti
Pişirmə vaxtı:
Kalori tərkibi
200 Kalori tərkibi
20 grams fat
İNQREDİENTLƏR
Kərə yağı - 100 q
Yumurta - 2 əd.
Şəkər - 160 q
Premium un - 150 q (250 ml tutumlu 1 stəkan)
Qabartma tozu - 1 çay qaşığı
kakao tozu - 50 q
Vanil şəkər - 10 q
Duz - 1 çimdik
TƏLİMATLAR
Dərin bir qabda yumşaq kərə yağı, şəkər, vanil şəkər və duzu hamarlanana qədər qarışdıın.
2. Yumurta və kakaonu əlavə edin, yenidən qarışdırın.
3. Qabartma tozunu süzülmüş unla qarışdırın və hər dəfə yaxşıca yoğurun, hissə-hissə xəmirə əlavə edin.
4. Hazır xəmiri bir neçə saat soyuducuya qoyun.
5. Xəmir toplarını qoz böyüklüyündə yuvarlayın və perqamentlə örtülmüş çörək qabına bir-birindən 5 sm məsafədə qoyun.
6. Peçenyeləri 180 dərəcədə 15 dəqiqə bişirin.
7. Hazır şokoladlı peçenyeləri diqqətlə boşqaba köçürün və sərinləyin.
Nuş olsun!